Andre tjenester

Avira Antivirus

Avira, et selskap med over 100 millioner kunder og mer enn 500 ansatte, er en ledende, verdensomspennende leverandør av egenutviklede sikkerhetsløsninger for profesjonell bruk. Med mer enn 25 års erfaring er selskapet en pioneer på sitt felt.

Som en ledende Tysk sikkherhetsspesialist har Avira solid erfaring med utvikling av sikkerhetssystmer. I tillegg til programmer spesielt designet for bruk på enkeltstående arbeidsstasjoner er Aviras hovedfokus profesjonelle løsninger for beskyttelse av bedriftsnettverk på flere nivåer. Disse inkluderer arbeidsstasjoner, fil-, e-post- og webservere.

Et sentralt administrasjonskonsoll kan settes opp på lokal server og sørge for sikkerheten til alle tilknyttede arbeidsstasjoner. I tillegg tilbyr Avira sikkerhetsløsninger for MAC, nettbrett og smartmobiler.

SSC evaluerer kontinuerlig tilbydere av antivirusløsninger og samarbeider med de beste til enhver tid. SSC bruker selv Avira lokalt og i våre datasenter og anbefaler Avira som antivirus software til våre kunder.

Tilbud fra SSC
SSC er Avira partner og kan dermed tilby fordelsprogram for våre kunder. Vi har følgende kampanje å tilby:

  • En gratis lisens til hjemmebruk for hver kjøpte bedriftslisens.
  • Bestill 3 års lisens, betal for 2 år (få 3 år, betal for 2 år).
  • Har du et annet antivirus program/leverandør i dag, kan du bestille Avira fra SSC og få Avira kostnadsfritt inntil dagen ditt nåværende abonnement forfaller.
  • Trenger du hjelp til installasjon, hjelper SSC deg med dette kostnadsfritt (via fjernoppkobling).


Avira uavhangige testresultater for 2013 (.pdf)

Velg en profesjonell løsning - installer Avira i dag.

 

Forespørsel om Avira Antivirus

Send oss en melding og vi vil kontakte deg snarlig!

Hos SSC Supportteam får du svar på alt innen IT – Vi hjelper deg gjerne med råd og veiledning.

Sikkerhetsspørsmål for å unngå e-post spam. What is the capital of Norway?