SKYTJENESTER

E-post for bedrifter

Når e-post er forretningskritisk.


Microsoft Exchange er en robust og profesjonell e-postplattform for næringslivet og knytter de ansatte sammen i et felles nettverk for kommunikasjon og avtaleplanlegging. SSC leveres tjenesten som skyløsning, driftet fra egen infrastruktur, under merkenavnet SSC Hosted Exchange.


SSC Hosted Exchange er en ypperlig løsning for små- og mellomstore bedrifter. Konseptet innebærer leie av kapasitet og lisenser fra vårt veletablerte Exchangemiljø med tilhørende infrastruktur. Ingen investeringer kreves utover en eventuell Office-pakke- og fordi vi kan fordele våre utgifter på en stor kundebase holdes leiekostnadene på et særdeles konkurransedyktig nivå. Våre kompetente teknikere sørger for kontinuerlig monitorering og vedlikehold av servermiljøet, og vi tar selvsagt sikkerhetskopi av deres data hver eneste natt.

SSC Hosted Exchange leverer på de krav og forventninger man har til en moderne e-postplattform for næringslivet. Noe av det viktigste er muligheten for full synkronisering på tvers av plattformer, hvilket betyr at en e-post sendt fra mobiltelefon vil dukke opp i sendte elementer også på kontormaskinen. Like viktig for mange er muligheten for å dele felles e-postbokser, kalendere, kontakter, oppgaver med mer. Ikke bare kan oppføringer deles, men det er for eksempel også mulig å sette opp en avtale direkte i en kollegas kalender.

SSC Hosted Exchange leveres fra vårt eget datasenter. Det betyr at vi har kontroll på verdikjeden og kan sørge for daglig sikkerhetskopiering og automatisk virus- og søppelpostvask av all e-post.

SSC Hosted Exchange kommer i pakker fra 500 MB og opp til 100 GB.

Kalkulator

Microsoft Hosted Exchange
Pris på lagringsplass:
0,00 NOK per måned
Pris på e-post kontoer:
+0,00 NOK per måned
Kvantumsrabatt:
0,00 NOK per måned
Totalpris:
0,00 NOK per måned

Oppsett/etablering er inkludert i prisen.
Tjenesten faktureres kvartalsvis.
Overføring av e-post fra eksisterende/gammel konto kommer i tillegg pris pr. time