Andre tjenester

Internettaksess

Vår jobbhverdag blir stadig mer internettbasert og datatrafikken øker dramatisk. Det gamle telenettet som mange bedrifter benytter til internett i dag, er ikke dimensjonert for denne utviklingen. Den gamle infrastrukturen vil også gradvis bli koblet ned, og norske bedrifter vil etter hvert måtte bytte aksessteknologi.

Fiber
Moderne internettaksess foregår i dag med lysets hastighet ved hjelp av fiberoptikk. SSC leverer noen av markedets aller beste produkter i samarbeid med Broadnet og Viken Fiber. Har du opplevd å stå i telefonkø hos kundesupport? Som fiberkunde gjennom SSC får du de beste prisene og forholder deg direkte til oss skulle du ha behov for support. Ta kontakt for å se hvor billig vi kan levere fiber til din bedrift!

xDSL
Dersom fiber likevel ikke riktig er billig nok, eller fiberoptisk kabel enda ikke tilgjengelig for din adresse, leverer vi også internettaksess basert på de gamle kobberlinjene. ADSL er den rimeligste løsningen, til bedrifter med behov for mer båndbredde leverer vi VDSL eller SHDSL.

Transit
Vi leverer også transit med mulighet for helredundante routere og linjer. Ta kontakt for mer informasjon.

Ordliste
ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) - Asynkron linje, høyere hastighet ned enn opp
VDSL (Very high-speed Digital Subscriber Line) - Basert på ADSL, men laget for høyere hastigheter. Maks 1,5 km fra sentral.
SHDSL (Single-pair High-speed Digital Subscriber Line) - Symetrisk variant av ASDSL, samme hastighet ned og opp

Forespørsel om Internettaksess

Send oss en melding og vi vil kontakte deg snarlig!

Hos SSC Supportteam får du svar på alt innen IT – Vi hjelper deg gjerne med råd og veiledning.

Sikkerhetsspørsmål for å unngå e-post spam. What is the capital of Norway?