Andre tjenester

IP-telefoni

SSC har vært forhandler av Aastra (Mitel fra 1. april 2014) telefoniløsinnger siden 2008 og betjener i dag store helseforetak, kommuner og privateide selskaper.

Aastra satser utelukkende på bedriftskommunikasjon og har en av de mest komplette porteføljene av enhetlige kommunikasjonsløsninger, skreddersydd for å tilfredsstille kundenes behov. Løsningene, som omfatter alt fra integrerte mobile løsninger og tilhørende samhandlingsløsninger, multimedia kontaktsenter og ekte HD videokommunikasjon, og et bredt utvalg av terminaler, er svært skalerbare og fleksible og passer for bedrifter i alle størrelser. Med et sterkt fokus på åpne standarder, bidrar Aastra til at bedrifter kan kommunisere og samarbeide mer effektivt.

Microsoft Lync
Microsoft Lync er en nyskapende samhandlingsplattform som binder sammen telefoni/tale, videokonferanser, dokumentdeling, chat, møteromsløsninger med mer.

Summetonen leveres via internett fra tradisjonell eller mobil operatør. Lync bruker mindre båndbredde enn tradisjonell IP-telefoni og gir lyd i HD-kvalitet. SSC ser for seg at de fleste nye telefonileveranser fremover vil inneholde Lync i en eller annen form. 

Nedstenging av det gamle telenettet
Telenor, og rundt en million vanlige telefonikunder, står overfor en aldri så liten utfordring: Det er ingen som forsker og jobber med fasttelefoni lenger og det lages i praksis ikke lenger reservedeler til det kobberbaserte nettet. 31. august 2013 ble telenettet stengt ned i den første kommunen her i landet, Modalen i Hordaland, og i løpet av 2017 skal overgangen være fullført i hele landet.

Det betyr ikke at summetonen forsvinner fra den ene dagen til den andre, men at vedlikehold opphører. Som en konsekvens av dette må alle fastlinjeabonnenter flytte over på enten en mobil- eller en IP-basert telefoniplattform i løpet av de kommende årene.

Forespørsel om IP-telefoni

Send oss en melding og vi vil kontakte deg snarlig!

Hos SSC Supportteam får du svar på alt innen IT – Vi hjelper deg gjerne med råd og veiledning.

Sikkerhetsspørsmål for å unngå e-post spam. What is the capital of Norway?