Lokal IT-drift

IT-analyse

Sliter dere med IT eller ønsker å kvalitetssikre IT-løsningen?

SSC har mer enn 10 års erfaring fra drift og vedlikehold av servere og teknisk infrastruktur, både lokalt i kundens egne lokaler og fra vårt eget datasenter.

Vi har hatt møter med et hundretalls bedrifter og truffet ansatte på alle plan i de ulike organisasjonene. Disse møtene har lært oss at det er et stort behov for en gjennomgang av bedrifters IT-systemer for å synligjøre teknologien i dag og hva den kan gjøre med effektiviteten og ressursene i den enkelte virksomhet.

Noe av det som stadig går igjen er:

  • Servere med dårlig utnyttelsesgrad
  • Nettverk med dårlig sikkerhet
  • Ansatte som ikke kan jobbe hjemmefra
  • Dårlig sikring av kritisk data
  • "Flaskehalser" i IT-systemene

Små og mellomstore bedrifter har gjerne ikke ressursene som skal til for å holde sin egen IT-avdeling. SSC kan tilby analyse av IT og teknisk infrastruktur. Som en EU kontroll på et bilverksted, mottar dere av SSC en tilstandsrapport der eventuelle feil og mangler dokumenteres. Konfidensiell behandling av bedriftsinterne data er en selvfølge. Analysen er gir ingen forpliktelser til SSC i ettertid.

Kravet vi i utgangspunktet stiller er at din bedrift holder til innenfor én times kjøring fra Drammen og har mer enn 5 ansatte som bruker IT i sin arbeidshverdag.

Benytt sjansen for en gratis revisjon av deres IT-nettverk. Kontakt oss og bestill time.

  

Forespørsel om IT-analyse

Send oss en melding og vi vil kontakte deg snarlig!

Hos SSC Supportteam får du svar på alt innen IT – Vi hjelper deg gjerne med råd og veiledning.

Sikkerhetsspørsmål for å unngå e-post spam. What is the capital of Norway?