Om SSC

SSC Networks Norge AS er et lite, men meget kompetent IT-miljø i Drammen med kjernekompetanse innenfor drift av servere og teknisk infrastruktur. Vårt produkt er en problemfri IT-hverdag; for våre kunder betyr det problemfri IT hver eneste dag. Det oppnår vi gjennom avtalebaserte drift- og supportavtaler, enten lokalt ute hos kunden eller ved å levere tjenester fra vårt eget datasenter.

Vi har kunder innen både privat og kommunal virksomhet, alt fra den frittstående håndverkeren til internasjonale konsern ned milliardomsetning. For drift- og supporttjenester er målgruppen alle bedrifter uten egen IT-avdeling innenfor én times kjøring fra Drammen, mens vi fra vårt datasenter kan betjene også større bedriftene med behov for å plassere ut egne servere eller leie kapasitet i vår serverpark.

Våre tjenester kjennetegnes av et meget konkurransedyktig prisnivå, høy kompetanse og personlig service.

Responstidsgaranti
Som avtalekunde hos SSC er det viktig for oss at du er trygg. Trygg på at IT-løsningen din er ivaretatt på best mulig måte og trygg på at du får hjelp når du trenger det. Derfor har vi responstidsgaranti på alle våre drift- og supportavtaler. 1 time er normen, men selv på de minste avtaletypene gir vi 4 timer responstidsgaranti innenfor kontortid.

Alle IT-spørsmål til ett sted
Med gode samarbeidsavtaler innen maskin- og programvare, infrastruktur og telefoni kan SSC Networks Norge være en totalleverandør innenfor IT og telefoni til små og mellomstore bedrifter på det sentrale østlandet.

        

Utmerkelser
SSC Networks Norge AS ble utnevnt som "Gasellebedrift" av Dagens Næringsliv i 2014 og i 2015 samt har fått
høyeste kredittrating "AAA" av Bisnode og Dun & Bradstreet flere år på rad.
                    

Forespørsel om Om SSC

Send oss en melding og vi vil kontakte deg snarlig!

Hos SSC Supportteam får du svar på alt innen IT – Vi hjelper deg gjerne med råd og veiledning.

Sikkerhetsspørsmål for å unngå e-post spam. What is the capital of Norway?