SKYTJENESTER

Serversky (ASP)

Stadig større krav til fleksibilitet og sikkerhet gjør at flere bedrifter velger å sette ut servertjenestene til en dedikert tjenesteleverandør og selv fokusere på egen kjernevirksomhet.

Nøkkelferdig
Virtuell Server fra SSC leveres ferdig installert med operativsystem og virksomhetens egne fagsystemer.

Problemfri IT-hverdag
Tjenesten inkluderer løpende drift og vedlikehold og fri brukerstøtte på telefon og e-post.

Norsk lagring
Serverne leveres fra vårt datasenter i Oslo.

Skalerbart
Antall servere, brukere og ressurser kan skaleres i takt med virksomhetens behov, uten behov for å investere i dyr maskinvare. Tjenesten prises ut ifra de ressursene som til enhver tid (månedlig) brukes.

Forutsigbart
Fastpris enten per server og tjeneste, eller per bruker.

Fleksibelt
Virksomheten får en dedikert serverplattform, ferdig driftet. Serverne lisensieres med tjenester etter eget behov, og kan benyttes til å kjøre egne fagapplikasjoner og annen programvare.

Sikkert
SSC Networks disponerer et profesjonelt datasenter med alt av påkrevd infrastruktur, sikkerhetssystemer, redundante løsninger og kontinuerlig monitorering av alle kritiske systemer.
Våre høyt kvalifiserte teknikere jobber kontinuerlig med å sikre virksomhetens data. Med Virtuell Server er kritiske systemer, og risiko, flyttet ut av eget hus.


Høy oppetid

Oppetid er vår prioritet nummer én, derfor har vi lagt stor vekt på å utvikle en kraftig og robust serverpark med høyt sikkerhetsnivå og redundante løsninger.

Når som helst, hvor som helst - "Connect from anywhere".
SSC Serversky er tilgjengelig når som helst, hvor som helst; forutsatt tilgang til internett. Skrivebord med alle tilhørende programmer og filområder leveres direkte fra server.

Responstidsgaranti
Med drift inkluderer vi en kontraktsfestet responstidsgaranti på 60 minutter. Gjelder som standardbetingelse vanlige hverdager kl. 08.00-16.00.

Forespørsel om Serversky (ASP)

Send oss en melding og vi vil kontakte deg snarlig!

Hos SSC Supportteam får du svar på alt innen IT – Vi hjelper deg gjerne med råd og veiledning.

Sikkerhetsspørsmål for å unngå e-post spam. What is the capital of Norway?