SKYTJENESTER

SSC Datasenter - Vi leverer til hele verden
På bakgrunn av drift og vedlikehold av servere og nettverk siden tidlig på nittitallet, har vi en kompetanse og erfaring som ivaretar sikker og stabil drift av deres systemer. Systemene plasseres i vårt datasenter, som er overvåket, har begrenset tilgang, alarm, brannsikring med direkte varsling, redundant kjøling og nødaggregat. Dette sikrer et stabilt og driftsikkert miljø. Redundante høyhastighetslinjer sørger for optimale forbindelser til resten av verden.

Skalerbare løsningen - voks med oss
Vi tilbyr alt fra ren co-location (dere drifter alt, vi tilbyr strøm og internett), til full drift hvor vi drifter alt det tekniske, både programvare og maskinvare. Våre teknikere har lang erfaring og har sertifiseringer på Microsoft-baserte systemer og Linux/unix-baserte systemer, samt tjenesteytende applikasjoner på disse platformene.

Leie, lease eller eie - du bestemmer
Dersom du ikke ønsker å investere i nytt hardware, tilbyr SSC leie av ferdig konfigurert server, med komplett maskinvare, konfigurert og klar til bruk. Siden IT kompetansen varierer fra bedrift til bedrift, tilpasser vi løsningen til hver enkelt kundes behov og ønsker.

ISP med egen infrastruktur
Fra vårt datasenter drifter vi alt av servere og løsninger og leverer det som er av IP baserte data- og telecom løsninger. Alt fra enkle domenetjenester til store hostede IP baserte telefonisystemer og serverbaserte driftsmiljøer. SSC leverer Internettjenester til hele Norge og har kunder fra alle landets kommuner. Vi leverer også servertjenester til kunder over hele verden.

Kontaktskjema

Send oss en melding og vi vil kontakte deg snarlig!

Hos SSC Supportteam får du svar på alt innen IT – Vi hjelper deg gjerne med råd og veiledning.

Sikkerhetsspørsmål for å unngå e-post spam. What is the capital of Norway?