SKYTJENESTER

Skytjenester fra SSC Networks
Ved å sette IT-tjenester ut i «skyen» kan de fleste norske virksomheter oppnå store besparelser samtidig som arbeidet effektiviseres. Med eget datasenter i Oslo har SSC full kontroll på verdikjeden og kan levere skytjenester som ivaretar nasjonale krav og retningslinjer for datalagring

Med ny personvernordning (GDPR) på trappene er det viktigere enn noen gang at virksomhetsledere tar stilling til hvordan deres dokumenter skal håndteres.

Hvilke tjenester bør man vurdere å ikke plassere i skyløsningene til internasjonale giganter som Microsoft, Google, Amazon og Dropbox?.... og hvilke tjenester bør man absolutt plassere slik at det er kontroll på verdikjeden og enkelt å ta kontakt med leverandøren?Servertjenester

På bakgrunn av drift og vedlikehold av servere og nettverk siden tidlig på nittitallet, har vi en kompetanse og erfaring som ivaretar stabil drift av deres servere og systemer - med høyeste grad av sikkerhet og faglig support med responstidsgaranti.

Servertjenester
SSC Serversky er den mest benyttede skyservertjenesten i vår portefølje. Serversky gir virksomheten egne server(e) i vår nasjonale serversky der blant annet fagapplikasjoner og filområder kan plasseres.
Tjenesten er svært fleksibel og skalerbar, både med hensyn til ressurser, pris- og distribusjonsmodeller.

Det er flere varianter av tjenester innenfor SSC Serversky men de to mest standardiserte er leie av plass til egne servere, som i dag står i bedriftens lokaler - (Co-location), eller leie av dedikerte servere i vår nettsky.
Tjenestene kan inkludere IT-drift, eller kunden kan drifte selv via sikker oppkobling. SSC leverer også Infrastruktur som en tjeneste i skyen (IaaS).

SSC Serversky bygges på en tredjepartsuavhengig plattform slik at virksomheten kan inkludere sine egne kjernesystemer.
Gjennom utstrakt erfaring med leveranser til regnskapsbransjen, har vi også opparbeidet god kompetanse på løsningene fra Visma og Mamut.

SSC produserer i dag skyservertjenester til alt fra lokale småbedrifter til store børsnoterte norske og internasjonale selskaper.

Tjenester for epost

Epost er en av de mest populære tjenestene å sette ut, men hvem ringer du dersom eposttjenesten leveres gjennom Office 365 og en melding ikke kommer frem?

SSC har bygget opp et svært robust Exchange-miljø på egen plattform. Det er samme lisensierte teknologi som benyttes for å produsere eposttjenesten i Office 365, hvilket innebærer at funksjonaliteten med innbokser, kalendere, kontakter med videre er den samme. Vi tilfører imidlertid merverdi gjennom å legge på vår egen, effektive søppelpostfiltrering med enkel administrasjon og mulighet for både hvitlisting og frigjøring av elementer som er blokkert. Tjenesten leveres også med vårt lokale Supportteam til disposisjon.

Microsoft programvare
Alle Microsoft programmer som for eksempel Office, kan velges på brukernivå og kommer da ferdig installert og klar til bruk.

Automatisert sikkerhetskopiering
Det er også særdeles viktig for ledere å ta stilling til hvor sikkerhetskopiene av virksomhetens data skal oppbevares. Fra vårt datasenter kan SSC levere fullautomatiserte løsninger for sikkerhetskopiering av filer og komplette serverbilder. Dataene krypteres før de sendes for sikker overføring og lagring

Kontaktskjema

Send oss en melding og vi vil kontakte deg snarlig!

Hos SSC Supportteam får du svar på alt innen IT – Vi hjelper deg gjerne med råd og veiledning.

Sikkerhetsspørsmål for å unngå e-post spam. What is the capital of Norway?