Andre tjenester

Webhosting

Webhosting er en del av SSCs DNA. Da forløperen til dagens selskap, Web Online AS, ble etablert på slutten av nittitallet var det nettopp som leverandør av webhotell og domener.

I dag er det en lang rekke leverandører, norske og utenlandske, som tilbyr webhotell til en slikk og ingenting. Felles for dem alle er at de er helautomatiserte, har fokus på volum og i liten grad har lyst eller anledning til å yte noen form for personlig support.

Joomla, Wordpress og .Net
For selskaper som anser webløsningen forretningskritisk, og ikke ønsker å bruke proprietær programvare (Dynasite), legger SSC vekt på å tilby løsninger skreddersydd for åpne arkitekturer basert på php som Joomla og Wordpress, samt Microsoft .Net-løsninger.

Med høye hastigheter på våre nettforbindelser og våre dyktige teknikere legger til rette for at webhotellet settes opp med korrekt programvareversjon, database og sikkerhet.

Sikkerhet
Nettopp sikkerhet er et område som neglisjeres av mange leverandører av webhotell, ISPer på fagspråket. NorCERT, Norges nasjonale senter for håndtering av alvorlige dataangrep mot samfunnskritisk infrastruktur og informasjon, trekker frem SSC som et av selskapene som er raskest til å gripe inn når trusler er oppdaget. Les mer om det hos digi.no.

Kundeservice
Vi i SSC er bare en telefon eller en e-posthenvendelse unna. Hos oss får du den service og oppfølging du fortjener. Trenger du hjelp med å utforme din Joomla- eller Wordpress-løsning ordner vi det også.

Forespørsel om Webhosting

Send oss en melding og vi vil kontakte deg snarlig!

Hos SSC Supportteam får du svar på alt innen IT – Vi hjelper deg gjerne med råd og veiledning.

Sikkerhetsspørsmål for å unngå e-post spam. What is the capital of Norway?