Vi ansetter: Ansvarsfull og dyktig 3.linje tekniker.

SSL sertifikater

SSL sertifikater

Hovedmålet med SSL er å sikre Internett-tilkoblingen og beskytte sensitiv informasjon som sendes over Internett ved å påse at informasjonen kun kan leses av mottakerne.

SSL-Secure Socket Layer

Et SSL-sertifikat installert på en webserver, tillater https-protokollen sikre tilkoblinger mellom web-leseren og serveren.
SSL protokollen krypterer forbindelsen mellom server og webleser. Dette gir rom for problemfritt å kommunisere privat informasjon uten avlytting.
SSL-sertifikatet laster inn tilfeldige tegn kontinuerlig i den opprinnelige informasjonen som gjør den uleselig for andre som ønsker å hente opplysninger fra nettsiden (Phishing). Det vil således være ubrukelig for hackere å håndtere dataen til gjennomføring av for eksempel «cyber-angrep».
Et SSL sertifikat kreves av nettbutikker for å gjennomfører online betaling.

SSL-sertifikatene utstedes av sertifiseringsinstanser til enkeltpersoner eller organisasjoner etter en grundig identitetsvalidering for å forhindre at sertifikater utstedes til enheter med uredelig hensikt. Etter validering og utstedelse av sertifikat, garanterer instansen identiteten til servernavn, domenenavn og organisasjonen bak. På denne måten vil et SSL sertifikat bygge tillit til nettstedet ved å sikre besøkende og kunder mot svindel. SSL sertifikatenes årskostnad inkluderer en forsikringspremie for SSL sertifikatets kvaliteter.

SERTIFIKATER:

StandardSSL

Standard SSL sertifikat

For bedrifter og organisasjoner der informasjonen nettsteder er av minimal mengde, er standard SSL for enkeltdomener mer enn nok til å møte behovet.
Ev SSL Sertifikat

EV SSL sertifikat (utvidet validering)

Et utvidet validerings sertifikat (EV SSL), verifiserer automatisk identiteten til organisasjonen bak nettstedet.

Mer informasjon

Standard SSL sertifikat

Standard SSL-sertifikat sikrer nettstedet ditt kontinuerlig, har rask leveringstid og er enkelt å installere.

Wildcard SSL sertifikat

Bruk av Wildcard SSL sertifikat er hovedsakelig basert på brukerens ønske eller nødvendigheten av å bruke underdomener på nettstedet.

Eksempler kan være:

– Når man ønsker å sikre domenet www.firmanavn.no og det i tillegg brukes et sub-domene til å innhente personlige opplysninger som skjema.firmanavn.no….og eller bedriftens sikkerhetspolicy krever bruk av vpn for oppkobling som vpn.firmanavn.no.

– Når man ønsker å gjøre optimalisering av søkemotorer mer gunstig ved å opprette forskjellige sider for ulike produkter, kategorier og blogger – for å fremme de individuelt.

– Når man ønsker å sikre produktene i en nettbutikk.
For e-handel bør hver side være sikret og kryptert slik at eksklusive produkter eller informasjon ikke faller i feil hender.

Bruk av Wildcard SSL sertifikat er et flott alternativ for slike krav, og de kan brukes på så mange undersider/underdomener du vil uten ekstra kostnader. Dersom du har behov for SSL sertifikat som i tillegg støtter flere hoveddomener (dittfirma.no, dittprodukt.no, dittandrefirma.no osv) kontakt oss for mer informasjon om våre SAN/Multi SSL sertifikater.

EV SSL sertifikat (utvidet validering)

For eksempel hvis du bruker Google Chrome, Internet Explorer eller Mozilla Firefox, vil adresselinjen vises med grønn bakgrunnsfarge om nettstedet har et EV SSL-sertifikat.
Adresselinjen viser også hengelåsen, som er et «tillits ikon».
Et EV SSL sertifikat gir deg det lille ekstra som synliggjør at nettstedet og organisasjonen tar sikkerhet på alvor.

10 fordeler med EV SSL-sertifikater:

 1. Grønn farge betyr tillit
  Utvidet validering sertifikat utløser en grønn adresselinjen på nettlesere og viser tre viktig tegn på sikkerhet:
  – https
  – låst hengelås
  – SSL forseglet nettside fra en godkjent sertifiseringsinstans.
  Disse indikatorene viser umiddelbart brukerne at nettstedet er et lovlig og et trygt sted å handle.
  EV-sertifikater gir også «phishing» beskyttelse og forhindrer online «fraud».
 2. Gir høyeste grad av sikkerhet for nettstedets besøkende
  EV-sertifikater utstedes kun til selskaper som er berettiget og med strenge krav til godkjenning.
  SSL utstederen gjennomfører en grundig validering av bedriftens legitimasjon og forsikrer nettstedets kunder om at nettstedet er lovlig og utfører transaksjoner med tillit.
 3. EV SSL løfter nettstedet
  Ved å vise den grønne adresselinjen, viser du kundene at du er et steg over standardnormen og tar sikkerhet på alvor.
  Mange selskaper har en sikkerhetspolicy som foretrekker nettsted med EV SSL sertifikat.
 4. Høyest mulig datakrypteringMuligheten til å kryptere data på opp til 256 biter. EV SSL-sertifikatet konverterer data til en ugjennomtrengelig kode som sikrer mot hackere. Datakryptering på minimum 128biter er krav for nettbutikkers gjennomføring av online betaling.
 5. 99% webleserkompatibilitet
  EV SSL-sertifikater er kompatible med over 99% av nettlesere og vil fungerer på de aller fleste nettlesere som brukes til å vise en webside.
 6. Garanterer flere besøk på siden
  EV SSL-sertifikater garanterer flere besøkende på siden enn et tradisjonell SSL-sertifikat kan.
  I tillegg gir EV SSL en ekstra trygghet for brukeren ved at transaksjoner blir sikkerhetsmessig ivaretatt.
 7. Kompatibel med regelverket
  Banker, Helsevesen og flere andre næringer har statlige reguleringer som krever beskyttelse av sensitiv informasjon på nettet. EV SSL-sertifikater har dokumentasjon som støtter regelverket.
 8. Automatisk installasjon
  Ved å kjøpe sertifikat gjennom SSC,  vil vårt tekniske supportteam automatisk installere EV-sertifikat på webområdet etter fullført valideringsprosess.
 9. Sanntids valideringssjekk
  De fleste weblesere støtter bruk av Online Certificate Status Protocol (OCSP).
  Protokollen lar besøkende sjekke direkte med EV-sertifikatets utstedende instans for å bekrefte gyldigheten av sertifikatet. Denne protokollen aktiveres automatisk i de fleste weblesere og gir en ekstra sikkerhet mot svindel.
 10. Forbedrer brukeropplevelsen
  En viktig del av EV SSL-sertifikatet er tilrettelegging for at nettleser kan gjøre en optimal jobb med å kommunisere tillits- og identitets relatert informasjon til sluttbrukeren. EV standarden utdyper flere fremgangsmåter for å forbedre brukeropplevelsen av nettsiden.