Vi ansetter: Ansvarsfull og dyktig 3.linje tekniker.

Fjernhjelp IT

Fjernhjelp IT

Om du ønsker fjernhjelp på din maskin, gjør en avtale med SSC supportteam og last deretter ned SSC Teamviewer klient.

Med SSC TeamViewer kan SSC Supportteam i løpet av noen få sekunder opprette en forbindelse til kundens datamaskin eller server via Internett og styre de maskinene det gis tilgang til.

SIkkerheten ivaretas med SSC Teamviewer

Kryptering

TeamViewer arbeider med fullstendig kryptering på grunnlag av RSA Public-/Private Key Exchange og AES (256 bit) Session Encoding. Denne teknikken blir også brukt ved https/SSL og blir i dag ansett som fullstendig sikker etter dagens tekniske nivå. Da Private Key aldri forlater klientdatamaskinen er det med denne metoden teknisk sikret at datamaskiner som er koblet mellom på internett ikke kan dekode datastrømmen og dette gjelder også TeamViewer rutingserveren.

Tilgangssikring

I tillegg til automatisk generert partner-ID genererer TeamViewer et dynamisk passord for den aktuelle forbindelsen som endrer seg i standardinnstillingen til hver start og dermed gir økt sikkerhet mot uberettiget tilgang til systemet. Viktige tilleggsfunksjoner som filoverføring krever en ekstra, manuell bekreftelse fra brukeren. Dessuten er det generelt ikke mulig å kontrollere en datamaskin uten å bli oppdaget, da brukeren av den eksterne datamaskinen av sikkerhetsgrunner må være informert om tilgangen.