Hjemmekontor

BORTEKONTOR
Få jobben gjort

Vår løsning

Vi hjelper deg til en 100% stedsuavhengig arbeidsplass.
Kontakt oss i dag, så vi kan vise hva vi kan gjøre for din bedrift.

Våren 2020 satte mange bedrifter i pausestilling og fremtvinget en ny måte å jobbe på.
Hjemmekontor- eller som vi velger å kalle det «Bortekontor» ble den nye arbeidssituasjonen for mange kontorarbeidere som ble henvist til å holde seg borte fra arbeidsplassen.

I ettertid har mange ledere sett på hvordan man kan være mer forberedt neste gang og etterspurt et mer komplett likeverdig alternativ til kontoret på arbeidsplassen.
SSC har i over 20 år hjulpet bedrifter i alle bransjer med innovative løsninger i en teknologi som utvikler seg i rekordfart. Dette kan vi. Bli med oss inn i fremtiden!


  Infrastruktur
  En forutsetning for å kunne arbeide effektivt, er rask tilgangen til de verktøyene man trenger for å utføre arbeidsoppgavene. En arbeidsstasjon (stasjonær- eller bærbar PC), et hodesett og en god Internett linje er den lokale infrastrukturen man trenger.
  Sikker oppkobling utenfra
  For å sikre bedriftskritisk data, installeres programvare på klientmaskinen mellom bruker/ansatt og bedriftens systemer med bransjeapplikasjoner. SSC har lang erfaring og følger teknologien. Vi tilrettelegger for optimal oppkobling hvor sikkerhet og brukeropplevelse settes høyest. Tofaktor autentisering, programvare som ivaretar klientsikkerheten (antivirus/antispam og anti-ransomware) installeres og overvåkes kontinuerlig.
  I andre enden
  Hva er best for oss - Servere i bedriftens lokaler, flytte servere ut i skyen eller en hybridløsning? Er data sikret og kan alle systemer gjenoprettes om de skulle bli slettet? Har bedriften en "Disaster Recovery Plan" om en katastrofe skulle oppstå? Våre dyktige tekniske rådgivere gjennomfører gjerne en IT analyse hvor bedriftens IT-infrastruktur gjennomlyses og vurderes. Etterfulgt av en omfattende rapport og et forslag til IT-strategi med gjennomføringsplan. Dette arbeidet og selve IT-analysen er helt kostnadsfritt hos oss og er en revidering- og tilstandsrapport av bedriftens IT-systemer. SSC har egen skyløsning med backup og infrastruktur fra våre to datasenter i Norge. Dette gir deg som kunde en trygghet og en trofast leverandør som er "hands on" alle ledd i tjenesten.
  Kommunikasjon
  Bedriftstelefoni gjennom mobil eller IP telefoni med innovativt sentralbord og integrering mot Microsoft Teams gir en fullverdig kommunikasjonsløsning med kollegaer, ledelse, kunder og leverandører. Samordnet Tale (hodesett, bordtelefon eller mobiltelefon), video (konferanse og online møter) og chat (sanntidsmeldinger), gjør deg tilgjengelig og binder nettverket sammen. SSC leverer en smertefri og rask overgang til en stedsuavhengig kommunikasjonsplatform. Våre teknikere og rådgivere sørger for en god brukeropplevelse gjennom rådgivning, installasjon, oppsett, konfigurering, kursing og vedvarende support.
  Proaktiv overvåking av maskinnvare og support
  Med SSC Supportteam tilbyr vi drift- og supportavtale for klienter, servere og nettverksutstyr. Dette innebærer proaktiv overvåking av maskinvaren, hjelp/support til ansatte, drift og overvåking av servere samt èn times responstidsgaranti på henvendelser. Alt til fast månedspris for enkel budsjettering og forutsigbare kostnader. Alle våre tjenester er skalerbare og kan justeres opp/ned månedlig i takt med bedriftens utvikling.
  Share