Vi ansetter: Ansvarsfull og dyktig 3.linje tekniker.

Om oss

SSC Networks Norge

SSC Networks Norge AS er et lite, men meget kompetent IT-miljø i Drammen med kjernekompetanse innenfor drift av servere og teknisk infrastruktur.
OM OSS

Vi forbereder deg på din suksess

22 Års erfaring

Våre tjenester kjennetegnes av et meget konkurransedyktig prisnivå, høy kompetanse og personlig service.

Vi har kunder innen både privat og kommunal virksomhet, alt fra den frittstående håndverkeren til internasjonale konsern ned milliardomsetning. For drift- og supporttjenester er målgruppen alle bedrifter uten egen IT-avdeling innenfor én times kjøring fra Drammen, mens vi fra vårt datasenter kan betjene også større bedriftene med behov for å plassere ut egne servere eller leie kapasitet i vår serverpark.

Vi SERVER DEG

Som avtalekunde hos SSC er det viktig for oss at du er trygg. Trygg på at IT-løsningen din er ivaretatt på best mulig måte og trygg på at du får hjelp når du trenger det.

Responstidsgaranti

Vi har responstidsgaranti på alle våre drift- og supportavtaler. 1 time er normen, men selv på de minste avtaletypene gir vi 4 timer responstidsgaranti innenfor kontortid.

Alle IT-spørsmål til ett sted

Med gode samarbeidsavtaler innen maskin- og programvare, infrastruktur og telefoni kan SSC Networks Norge være en totalleverandør innenfor IT og telefoni til små og mellomstore bedrifter på det sentrale østlandet.