Vi ansetter: Ansvarsfull og dyktig 3.linje tekniker.

Personvernserklæring

PERSONOPPLYSNINGER

Informasjon om regler for behandling av personopplysninger

Fra 25. mai 2018 gjelder det nye regler for hvordan virksomheter, organisasjoner og offentlige institusjoner i EU skal behandle personopplysninger.

SSC tar personvern på alvor og ønsker å være åpne og tydelige når det gjelder de opplysningene vi samler inn, hvordan vi bruker dem og dine rettigheter til å ha kontroll over denne informasjonen. Derfor har vi oppdatert personvernerklæringen vår.

Vi har utført disse oppdateringene for å gjenspeile de strenge kravene som er angitt i General Data Protection Regulation (GDPR).. Våre kontrakter er oppdatert i tråd med denne reguleringen.

De nye reglene vil også få betydning for deg som kunde. Kort fortalt betyr de nye reglene at du skal få bedre kontroll over den informasjonen vi har om deg. Ved å kontakte oss, vil vi opplyse deg om hva vi har lagret, hvor vi har lagret dette og hva vi bruker informasjonen til.


Dine personopplysninger

Vi registrerer informasjon som ditt navn, adresse, i noen tilfeller din stilling, mobiltelefon og epost adresse der det er relevant og om de produkter og tjenester du har hos oss. Vi bruker opplysningene til å gi deg eller deg som kontaktperson for din organisasjon . best mulig service og kommunikasjon vedrørende dine eller deres tjenester hos SSC.


Du trenger ikke gjøre noe

Du trenger ikke gjøre noe selv i forbindelse med de nye reglene. Vi tar alle relevante forholdsregler for å beskytte dine personopplysninger i overensstemmelse med de nye reglene.

SSC Networks Norge sin personvernerklæring:

Databehandleravtale


De fleste av våre tjenester dekkes innunder våre standardavtaler når det gjelder krav til GDPR hvor du som kunde ikke trenger  å inngå en separat databehandleravtale med SSC – hvor vi er databehandler av personopplysninger på din bedrifts vegne, og din bedrift blir regnet som behandlingsansvarlig.

For tjenester som krever databehandleravtale, finner du vår standard databehandleravtale her: Databehandleravtale_SSC.

Ved henvendelse til Deres kontaktperson hos SSC, utformes en egen databehandleravtale med deres organisasjon, om påkrevet eller ønsket.