Vi ansetter: Ansvarsfull og dyktig 3.linje tekniker.

Skytjenester

SKYTJENESTER

Skytjenester dekker alle tjenester vi leverer fra SSC datasenter i Drammen og Oslo.

Ved å sette IT-tjenester ut i «skyen» kan de fleste norske virksomheter oppnå store besparelser samtidig som arbeidet effektiviseres.

Servertjenester

Med ny personvernordning (GDPR) er det viktigere enn noen gang at virksomhetsledere tar stilling til hvordan deres dokumenter skal håndteres.

Hvilke tjenester bør man vurdere å ikke plassere i skyløsningene til internasjonale giganter som Microsoft, Google, Amazon og Dropbox?
Hvilke tjenester bør man absolutt plassere slik at det er kontroll på verdikjeden og enkelt å ta kontakt med leverandøren?

Sertifiserte teknikere

På bakgrunn av drift og vedlikehold av servere og nettverk siden tidlig på nittitallet, har vi en kompetanse og erfaring som ivaretar stabil drift av deres servere og systemer – med høyeste grad av sikkerhet og faglig support med responstidsgaranti.
Det er flere varianter av tjenester innenfor SSC Serversky men de to mest standardiserte er leie av plass til egne servere, som i dag står i bedriftens lokaler – (Co-location), eller leie av dedikerte servere i vår nettsky.
Tjenestene kan inkludere IT-drift, eller kunden kan drifte selv via sikker oppkobling. SSC leverer også Infrastruktur som en tjeneste i skyen (IaaS).

SSC Serversky bygges på en tredjepartsuavhengig plattform slik at virksomheten kan inkludere sine egne kjernesystemer.
Gjennom utstrakt erfaring med leveranser til regnskapsbransjen, har vi også opparbeidet god kompetanse på løsningene fra Visma og Mamut.

SSC produserer i dag skyservertjenester til alt fra lokale småbedrifter til store børsnoterte norske og internasjonale selskaper.