Vi ansetter: Ansvarsfull og dyktig 3.linje tekniker.

Internett

Internett

Vår jobbhverdag blir stadig mer internettbasert og datatrafikken øker dramatisk.

internet
Det gamle telenettet som mange bedrifter benytter til internett i dag, er ikke dimensjonert for denne utviklingen. Den gamle infrastrukturen vil også gradvis bli koblet ned, og norske bedrifter vil etter hvert måtte bytte aksessteknologi.
Transit
Vi leverer også transit med mulighet for helredundante routere og linjer. Ta kontakt for mer informasjon.

Fiberaksess

Moderne internettaksess foregår i dag med lysets hastighet ved hjelp av fiberoptikk. SSC leverer noen av markedets aller beste produkter i samarbeid med Broadnet og Viken Fiber. Opp- og nedlastningshastighet er like rask, og dedikerte fiberlinjer gjør at din tilgang ikke blir påvirket av naboens nettbruk og du vil alltid ha nok kapasitet og stabile linjer.
Har du opplevd å stå i telefonkø hos kundesupport? Som fiberkunde gjennom SSC får du de beste prisene og forholder deg direkte til oss skulle du ha behov for support. Ta kontakt for å se hvor billig vi kan levere fiber til din bedrift!

WAN/SD-WAN

Det er også særdeles viktig for ledere å ta stilling til hvor sikkerhetskopiene av virksomhetens data skal oppbevares. Fra vårt datasenter kan SSC levere hel automatiserte løsninger for sikkerhetskopiering av filer og komplette server bilder. Dataene krypteres før de sendes for sikker overføring og lagring.

Ettersom bruken av forretningskritiske, skybaserte applikasjoner og verktøy fortsetter å øke, bytter distribuerte organisasjoner med flere eksterne kontorer fra ytelseshemmede bredt nettverk (WAN-er) til programvaredefinerte WAN (SD-WAN) arkitekturer. SD-WAN tilbyr styring av bedriftsapplikasjoner, kostnadsbesparelser og ytelse for SaaS-applikasjoner (Software-as-a-Service), samt enhetlige kommunikasjonstjenester.

Hva sier våre kunder om SSC?