Vi ansetter: Ansvarsfull og dyktig 3.linje tekniker.

Serversky

Serversky

Ved å sette IT-tjenester ut i «skyen» kan de fleste norske virksomheter oppnå store besparelser samtidig som arbeidet effektiviseres.

ssc_Setversk-op
For daglige ledere er det et viktig veivalg hvorvidt dataene skal plasseres i skyen til giganter som Amazon og Microsoft, eller om det tjener virksomheten bedre å få skreddersydd en skytjeneste fra en lokal leverandør. Viktige stikkord kan være kontroll på data og verdikjede, tilpasninger og hvor viktig det er å kunne kontakte og holde en dialog med leverandøren.
Med ny personvernordning (GDPR) stilles det også langt strengere krav til hvordan dokumenter lagres og håndteres.

Serversky fordeler

Nøkkelferdig
Virtuell Server fra SSC leveres ferdig installert med operativsystem og virksomhetens egne fagsystemer.
Forutsigbart
Fastpris enten per server og tjeneste, eller per bruker.
Norsk lagring
Serverne leveres fra vårt datasenter i Oslo.
Problemfri IT-hverdag
Tjenesten inkluderer løpende drift og vedlikehold og fri brukerstøtte på telefon og e-post.
Responstidsgaranti
Med drift inkluderer vi en kontraktsfestet responstidsgaranti på 60 minutter. Gjelder som standardbetingelse vanlige hverdager kl. 08.00-16.00.
Høy oppetid
Oppetid er vår prioritet nummer én, derfor har vi lagt stor vekt på å utvikle en kraftig og robust serverpark med høyt sikkerhetsnivå og redundante løsninger.
Skalerbart
Antall servere, brukere og ressurser kan skaleres i takt med virksomhetens behov, uten behov for å investere i dyr maskinvare. Tjenesten prises ut ifra de ressursene som til enhver tid (månedlig) brukes.
Sikkert
SSC Networks disponerer et profesjonelt datasenter med alt av påkrevd infrastruktur, sikkerhetssystemer, redundante løsninger og kontinuerlig monitorering av alle kritiske systemer. Våre høyt kvalifiserte teknikere jobber kontinuerlig med å sikre virksomhetens data. Med Virtuell Server er kritiske systemer, og risiko, flyttet ut av eget hus.
Fleksibelt
Virksomheten får en dedikert serverplattform, ferdig driftet. Serverne lisensieres med tjenester etter eget behov, og kan benyttes til å kjøre egne fagapplikasjoner og annen programvare.
Når som helst, hvor som helst - "Connect from anywhere".
SSC Serversky er tilgjengelig når som helst, hvor som helst; forutsatt tilgang til internett. Skrivebord med alle tilhørende programmer og filområder leveres direkte fra server.